Tarkat_pärskeet

opiskelu

Hyvä tietää

Asiointi lukion toimistossa ja opettajainhuoneessa

Toimisto on avoinna asiointia varten koulupäivinä klo 9.00 - 14.00.

 

Nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja huoltajien tietojen muutokset tehdään välittömästi Wilmaan. Muutoksista on ilmoitettava myös ryhmänohjaajalle.

 

Opinto- ja koulumatkatukeen sekä opiskelutodistukseen liittyvissä asioissa tulee kääntyä koulusihteerin puoleen.

 

Opettajille palautettavat tehtävät jätetään kyseisen opettajan henkilökohtaiseen lokeroon.

Lokerot löytyvät koulun toimistoa vastapäätä ensimmäisestä kerroksesta.

 

 

Vahtimestari

Vahtimestareiden työtila on ala-aulassa. Löytötavaroita kannattaa tiedustella sieltä.

 

 

Säilytyskaapit

Opiskelijat saavat käyttöönsä numerokoodeilla toimivat säilytyskaapit.

 

 

Materiaalimaksu

Jokaisessa Tampereen kaupungin ylläpitämässä lukiossa ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoilta kerätään materiaalimaksua 25 €. Se sisältää mm. KU1-kurssin materiaalit ja konseptipaperit lukion kokeisiin ja kirjoitelmiin. Tammerkosken lukiossa 1. vuosikurssin opiskelijat tekevät myös yhteisen taideretken, jota varten kerätään 15 € retkimaksu.

Vakuutuksista 

Tampereen kaupungin lukioiden opiskelijat on tapaturmavakuutettu koulualueella varsinaisella kouluajalla opetuksen aikana, välitunneilla ja otettaessa osaa koulun opetussuunnitelman puitteissa järjestettyyn toimintaan sekä niihin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla. 

 

Koulun toiminnassa sattuneista tapaturmista tulee välittömästi ilmoittaa kurssin opettajalle tai opintomatkan vastuuhenkilölle riippumatta siitä, syntyykö hoitokustannuksia. 

 

Tapaturmat hoidetaan terveydenhoitajan tai lääkärin ohjeiden ja lähetteiden mukaisesti joko julkisen tai yksityisen terveydenhuollon toimipisteissä. 

Tapahtumasta tehdään koululla mahdollisimman pian koulusihteerin kanssa tapaturmailmoitus. Tapaturmasta aiheutuneet kustannukset maksetaan ensin itse ja korvaukset haetaan vakuutusyhtiöiltä jälkikäteen. Hakemuksen voi täyttää verkossa www.lähitapiola.fi/yritys. 

 

Vakuutuksista korvataan myös lääkärin määräämät ylimääräiset koulukyydit lääkärinlausunnon perusteella. 

 

Vakuutus ei kata vaatteita, tavaroita, varusteita eikä välillisiä kuluja. 

Matkustajavakuutus on voimassa lukion opiskelijoiden opetussuunnitelman mukaisilla ulkomaan matkoilla sekä niihin sisältyvinä vapaa-aikoina. Vakuutus koskee tapaturmia ja sairastumista matkan aikana. Matkatavarat eivät kuulu korvauksen piiriin. 

Tammerkosken lukio

Sammonkatu 2,  33540 Tampere

  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon