opiskelu

Oppimateriaalit

Lukion oppitunneilla käytetään sähköisiä oppimisympäristöjä ja oppimateriaaleja, erikoisohjelmia, internetin aineistoa ja sosiaalisen median palveluja tiedonhankintaan ja työskentelyyn. Siksi jokaisella opiskelijalla on oltava oma kannettava tietokone mukana oppitunneilla. Opiskelijat tulevat käyttämään omaa kannettavaa tietokonettaan myös ylioppilaskirjoituksissa ja kurssikokeissa.

 

Opiskelun ehdoton edellytys on tunneilla läsnäolo ja kurssikirjojen hankkiminen mahdollisimman pian kurssin alettua tai vaikka jo etukäteen. Muuten opiskelu on hankalaa. Monilla kursseilla käytetään digitaalisia kirjoja, joita voi ostaa useimmiten joko 6 kk tai 48 kk lisenssillä. Perinteisiä kirjoja voi hankkia aivan hyvin käytettynäkin.

Koulun kirjat ja lehdet

Luokissa ja muualla koulussa olevat kirjat ja lehdet ovat opiskelijoiden käytössä kouluaikana. Opiskelijat voivat lainata koulun materiaalia opintojaan varten opettajan kanssa sovitulla tavalla. Opiskelijan kannattaa hyödyntää Sampolan ja tietotorin

materiaaleja ja palveluja.

 

Materiaalimaksu

Jokaisessa Tampereen kaupungin ylläpitämässä lukiossa ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoilta kerätään materiaalimaksua 25 €. Se sisältää mm. KU1-kurssin materiaalit ja konseptipaperit lukion kokeisiin ja kirjoitelmiin. Tammerkosken lukiossa 1. vuosikurssin opiskelijat tekevät myös yhteisen taideretken, jota varten kerätään 15 € retkimaksu.

 

>> Avaa tästä lista lukuvuoden 2019 - 2020 oppimateriaaleista <<

Tammerkosken lukio

Sammonkatu 2,  33540 Tampere

  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon